Med en känsla av mening, skapar man en miljö där motivation blomstrar.

MENTAL TRÄNING FÖR FÖRETAG

Öka motivationen i organisationen
med en mental coach.

Som mental coach strävar jag efter att stärka teamet genom att fokusera på personalens mentala utveckling och välbefinnande.

Att känna sig sedd och delaktig är avgörande för att uppnå goda prestationer. Genom att prioritera främjandet av självständighet, kompetens och en känsla av mening, skapar man en miljö där motivation kan blomstra. Självständighet uppmuntrar individer att ta initiativ och ansvar för sina handlingar, medan kompetens bygger på erkännandet av deras färdigheter och framsteg. En känsla av mening, å andra sidan, förankrar deras arbete i ett större sammanhang, vilket ger motivation och riktning. Dessa element är väsentliga för att skapa en kultur där individer inte bara strävar efter att uppnå sina mål utan också känner en djupare tillfredsställelse med sina bidrag. Genom att uppmuntra en positiv och lösningsorienterad inställning, förbättras inte bara arbetsglädjen utan också företagets gemensamma framgång. Mitt mål är att skapa en arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig värderad och motiverad att bidra till det gemensamma målet.

För oss på ICA Maxi Hässleholm så är bra kundmöte ett av våra absolut viktigaste konkurrensmedel. Våra medarbetare är vår största resurs i vår kamp om kunderna på vår marknad. Vi valde att samarbeta med Denise, där varje medarbetare genomgått personliga samtal. Vårt mål var att varje medarbetare skulle förstå sin del i vår organisation kopplat till den förändrade marknaden vi verkar på idag. Denise har med sitt otroliga engagemang och positiva inställning fått hela vår styrka att vilja förstå och medverka till sin egen utveckling, i linje med verksamhetens förändringar. Denise har överträffat mina förväntningar, och jag ser redan nu fram emot nästa steg.
 
Emil Andersson - VD och Ägare ICA Maxi Hässleholm 
 

Jag kan hjälpa ert företag med:

• Identifiera nuvarande läge och mål.
• Att använda kunskaper och erfarenheter för ökad prestation.
• Identifiera och övervinna eventuella hinder
• Hantera beslutsprocesser effektivt
• Uppnå en sund balans mellan arbetsliv och privatliv.
• Sätta realistiska mål och skapa en plan för att nå dem.
• Förbättra motivation och livskvalitet
• Utvärdera framsteg och personlig utveckling.